Pentru informatii 24/7 office@SmartPowder.ro
Salut, te poti autentifica sau iti poti crea un cont nou.
  • SUNATI-NE ACUM

    0770.414.818

  • SITE SECURIZAT

    100% site securizat

  • TRANSPORT GRATUIT

    peste 300 lei

Coş de cumparaturi
0 produs(e) - 0,00lei
Coşul tau este gol!

Agmatine

Cod produs: RG0003
Vizualizari: 4997
Disponibilitate: Out Of Stock
Pret:
1,00lei

Agmatine

Agmatine este o amină biogenă care este derivat din aminoacidul L-arginina . Acest lucru se produce din cauza unui proces numit decarboxilare ,  eliminarea unei grupe de acid carboxilic . Compusul rezultat  Agmatine pare să fie stocat în neuronii din creier și este eliberata ca acești neuroni sa devina activi . Datorită acestui mecanism, proces și depozitare interesant , Agmatine sulfat are acțiuni și activități care sunt foarte diferite de predecesorul său . De asemenea, pare a fi un supliment promițătoar în ceea ce privește durerile neuropatice , dependenta de droguri , accident vascular cerebral . De asemenea este considerat a fi un neurotransmitator sau cel puțin un neuromodulator . Metoda principala de acțiune pentru Agmatine sulfat este prin trecerea barierei hemato-encefalice  care intră în sistemul nervos central  și apoi legarea la receptorii NMDA Glutamatul . Deoarece aceasta este neurotransmițătorul șef implicate în plasticitatea sinaptică și funcție de memorie , acest lucru poate fi responsabil pentru o serie de beneficiile cognitive asociate cu acest supliment

 AGMATINE BENEFICII

Există o serie de avantaje asociate cu acest supliment pentru ca face in mare parte aceleași lucruri ca arginina  dar la o rată mai mare de putere . Aceasta are un efect decisiv nootrop și poate ajuta oamenii să obțină un avantaj mental  fie în sala de sport  sau in afara sali de sport. Suplimentul sprijină o stare de spirit sănătosa  are proprietati anti - oxidante și poate fi cobinat de asemenea  cu alte suplimente  cum ar fi nootropice Oxyracetam.

Agmatine Sulfat acționează ca un antioxidant . O parte din acest beneficiu se datorează faptului că ajută la limitarea activității glutamate. Mulți oameni consuma  Agmantine pentru a preveni surescitatea creierului  care poate să apară atunci când se utilizează prea mult Sunifiram , Unifiram , modafinil sau alte suplimente nootropici similare . Îndepărtarea radicalilor liberi , toxine și alte otrăvuri pot ajuta pentru a menține nu numai creierul  ci întreg corpul într- o stare mai bună de sănătate .

Există de asemenea o serie de efecte atletice . Aceasta include creșterea și îmbunătățirea răspunsului la insulină a corpului . Acest lucru a fost mult timp considerat a fi unul dintre cele mai mari secrete pentru construirea unui corp mai suplu și mai musculos . Suplimentul este în plus gandit pentru a stimula producția și creșterea GH și LH hormoni care pot avea  efecte pozitive asupra compoziției corpului . Având în vedere reglementarea nivelurilor de oxid nitric din organism , Agmatine poate duce la o mai bună musculatura " pompare " pentru  sportivi de greutate de formare .

Un alt beneficiu cheie este că acest supliment pare să acționeze ca un analgezic . Acest lucru poate fi foarte benefic pentru ameliorarea durerii . Agmatine se adminsitreaza pentru a elibera mai multe tipuri de endorfine și substanțe opioide naturale in creier . Acesta a fost de asemenea utilizat în combinație cu morfină și marijuana , având un efect sinergie . Unii cercetători consideră că pot exista utilizări terapeutice pentru Agmatine pentru a ajuta la tratarea dependențelor .

AGMATINE DOZARE

Intervalul dozării zilnice de Agmatine este între 250 mg și 2,5 grame .Cel mai bun mod de a utiliza acest supliment este de aproximativ cu 30-45 de minute înainte de un antrenament . Pentru cei care doresc să ia acest supliment mai mult pentru beneficiile sale asupra minții , sau pentru efecte analgezice atunci acesta poate fi împărțit în administrațiile mici pe tot parcursul zilei .

EFECTE NEGATIVE

Conform unui număr de studii , se pare că Agmatine este sigur și în doze relativ mari . Deși au existat relativ puține studii realizate până în prezent  nu au arătat efecte secundare care urmează să fie asociate cu acest supliment . Aceasta nu înseamnă să începeți să luați suplimentul la cel mai înalt doza posibil . De fapt  doza dumneavoastră ar trebui să fie determinată de motivele pentru care au luat suplimentul  în primul rând .

Cei care doresc să utilizeze Agmatine pentru efectele nootropică se va încheia probabil în mijlocul acestui interval, în jurul valorii de 500-750 mg pe zi . Sportivi ar putea administra intre 1 si 2.5 grame . A NU SE INCALZI. Acest produs este ușor de dizolvat în apă ( ceea ce înseamnă că este solubil în apă) și nu are nici un gust perceptibil la ea. Acesta poate fi amestecat cu apă ,suc ,proteina ,etc.

 

 

Mod de Administrare
Administrare Intervalul dozării zilnice de Agmatine este între 250 mg și 2,5 grame . Cel mai bun mod de a utiliza acest supliment este de aproximativ 30-45 de minute înainte de un antrenament . Pentru cei care doresc să ia acest supliment mai mult pentru beneficiile sale asupra minții sau pentru efecte analgezice , atunci acesta poate fi împărțit în administrațiile mici pe tot parcursul zilei .Cei care doresc să utilizeze Agmatine pentru efectele nootropice dozarea se va încheia probabil în mijlocul acestui interval în jurul valorii de 500-750 mg pe zi Sportivi ar putea administra intre 1 si 2.5 grame .
Specificatii Produs
Alte Ingrediente Nici Unul
Ambalaj Punga aluminiu Zip Lock
Cantitate 50 gr
Concentratie 1000 mg/gram
Culoare Alba
Gust Un pic amarui
Textura Pudra
Valori Zilnice
Valoarea zilnica Nestabilita

Spune-ti opinia

Numele tau:Opinia ta:

Nota: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rau           Bun

Introduceti codul din imagine: