Pentru informatii 24/7 office@SmartPowder.ro
Salut, te poti autentifica sau iti poti crea un cont nou.
  • SUNATI-NE ACUM

    0770.414.818

  • SITE SECURIZAT

    100% site securizat

  • TRANSPORT GRATUIT

    peste 300 lei

Coş de cumparaturi
0 produs(e) - 0,00lei
Coşul tau este gol!

Potasiu Orotat

Cod produs: RG0012
Vizualizari: 1799
Disponibilitate: Out Of Stock
Pret:
1,00lei

Potasiu Orotat


Potasiul este un mineral essential in întreaga lume biologica . Orotat este o materie primă care organismul o foloseste zilnic.

Potasiul ajuta la reglarea cantitățile de apă și electroliți din celule si joaca un rol important in conducerea celulelor nervoase si contractia musculara.

S-a descoperit ca suplimentarea cu Potasiu Orotat  are o  varietate de aplicații în domenii cum ar fi :
• inimă , ficat, rinichi , și leziuni pulmonare
• vindecarea ranilor de piele și boli
• hepatita virală
• creștere și maturizare
• tuberculoză
• diabet zaharat
• epilepsie
• anxietate , depresie , amețeli, dezorientare și
• fracturi osoase , carii dentare
• circulatia sangelui si forta musculara .

Orotat de potasiu este o sare mineral care se gaseste in mod normal in cantitati mici in toate lucrurile vii . Fiecare moleculă de orotat de potasiu constă dintr- o moleculă de acid orotic , în care unul dintre atomii de hidrogen este înlocuit cu un atom de potasiu .

Orotat (acid orotic ) este o substanță biochimică facut de toate celulele vii . Este o materie primă necesară pentru fabricarea materialului genetic : ARN și DNA.


Potasiul este un mineral esential întreaga lume biologică , și este ionul pozitiv - taxat cel mai raspandit in celule. Acest element ajuta la reglarea cantitățile de apă și electroliți din celule si joaca un rol important in conducerea celulelor  nervoase și contractiilor musculare

Printre tulburări și simptome legate de deficitul de potasiu se numără : diaree , urinare crescuta , vărsături , slăbiciune musculară , ileus paralitic , anomalii cardiovasculare și emoție , scăderea răspunsului reflex , paralizie respiratorie , retard de crestere , diabet si rezistenta la insulina  si artrita reumatoida .


IMUNITATEA LA INFECȚII FUNGICE PIELE

Un studiu 1989 a arătat că potasiu orotat, aministrat pe cale orală  stimuleaza  componente ale sistemului imunitar care lupta impotriva infectiilor fungice de pe tălpile picioarelor . Vitamina B2 , riboflavina , are un efect similar și ar putea lucra sinergic cu orotate.

ECHILIBRU ȘI FUNCȚIA URECHII INTERNE

Structurile din urechea internă  cunoscute sub numele de " aparat vestibular " , ne permit sa ne  păstra echilibrul și simțul orientării . Disfunctii ale aparatului vestibular poate provoca amețeli , dezorientare , greață. Intr-un experiment rusesc  voluntarii cu o toleranță scăzută vestibular au fost expusi la propuneri " Coriolis " , care subminau funcția vestibulara.  Orotat de potasiu ( 40 mg / kg - greutate corporală / zi timp de 12-14 zile ) " a crescut semnificativ toleranță statokinetic și a produs un efect protector asupra funcției nervos central împotriva accelerație Coriolis ", cum a fost evaluata prin EEG  memoria pe termen scurt  și performanța mentală cu alte cuvinte , acest supliment poate fi de ajutor pentru persoanele care suferă crize de amețeală și dezorientare .

ANXIETATE

Orotat de potasiu poate reduce , anxietate în situații stresante sau performante atletice.

ADMINISTRARE
Institutul de Medicina recomanda ca adultii sa consume intre 2 - 4,5gr / zi de potasiu . De cele mai multe ori americanii și europenii consumă mult mai puțin decât atât. Pentru o administrare mai  buna consulate  medical , nu toti oameni sunt la fel construiti si administrarea suplimentelor se face diferit .A NU SE INCALZI se dizolva cu apa ,suc,lapte,proteina,etc,

 

Mod de Administrare
Administrare Institutul de Medicina recomanda ca adultii sa consume intre 2 - 4,5gr / zi de potasiu . De cele mai multe ori americanii și europenii consumă mult mai puțin decât atât. Pentru o administrare mai buna consulate medical , nu toti oameni sunt la fel construiti si administrarea suplimentelor se face diferit .A NU SE INCALZI se dizolva cu apa ,suc,lapte,proteina,etc,
Specificatii Produs
Alte Ingrediente Nici Unul
Ambalaj Punga Aluminiu Zip Lock
Cantitate 50 gr
Concentratie 1000 mg/gr
Culoare Alba
Gust Fara Gust
Textura Pudra
Valori Zilnice
Valoarea zilnica Nestabilita

Spune-ti opinia

Numele tau:Opinia ta:

Nota: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rau           Bun

Introduceti codul din imagine: