Pentru informatii 24/7 office@SmartPowder.ro
Salut, te poti autentifica sau iti poti crea un cont nou.
  • SUNATI-NE ACUM

    0770.414.818

  • SITE SECURIZAT

    100% site securizat

  • TRANSPORT GRATUIT

    peste 300 lei

Coş de cumparaturi
0 produs(e) - 0,00lei
Coşul tau este gol!

Oxiracetam

Cod produs: RG0005
Vizualizari: 5559
Disponibilitate: Out Of Stock
Pret:
1,00lei

Oxiracetam

Oxiracetam este considerat a fi una dintre cele mai bune medicamente inteligente din familia Racetam . Este extrem de eficient la creșterea atentie , de memorie , energie mentală și procesării cognitive . De asemenea, este clasificat ca un AMPAKINE din cauza mai mecanismelor sale de acțiune . Deși oxiracetam are efecte similare cu cele ale altor medicamente ;din familia Racetam, Oxyracetam  este mai mare în potential decât Piracetam - membru fondator al acestui grup de suplimente .

OXYRACETAM BENEFICII ASUPRA SANATATII


Considerat a fi un adevarat amplificator cognitiv aceasta nu pare să aibă efecte semnificative asupra anxietate sau starea de spirit . În timp ce alti nootropici sunt promotori ale dispoziției și amelioratori cognitivi , oxiracetam nu pot fi utilizat în tratamentul depresiei .

Deoarece producția de Glutamat și Acetilcolina este influențat de acest supliment , este important să se înțeleagă că acest produse chimice au efect asupra sistemului nervos central . Aceste efecte se extindă la sistemele noastre de memorie pe termen scurt și chiar afecta capacitatea noastra de a invata .


Oxiracetam este puternic și este cunoscut pentru  efectele de stimulare . Având în vedere că este în esență un " pur " nootropic , cele mai multe dintre efectele și beneficiile sale sunt legate de procese cognitive . În primul rând , ajută la stimularea memoriei , în special memoria pe termen lung și de rechemare . Acest supliment va ajuta la5 imbunatatirea  funcțiile cognitive generale , inclusiv capacitatea de a gândi mai clar , mai rapid  și fluid . Atenția, concentrare , precum și motivația sunt  de asemenea îmbunătățite  uneori în mod semnificativ .

Învățarea este un alt domeniu în care oxiracetam își exercită efectele mari și beneficii . Numeroase teste și studii au aratat ca utilizatorii si-au îmbunătățit atât în abilitățile lor de învățare spațiale și contextuale . Există, de asemenea unele dovezi care sugerează că ar putea fi de ajutor în îmbunătățirea performanței și eficienței creier jocuri de formare și exerciții . Suplimentele oxiracetam sunt considerate în mod special pentru a fi eficiente în creșterea capacității de gândire logică și alte competențe legate de gândire critică și analitică .

Acest supliment poate acționa și ca un neuroprotector , păstrând neuroni sănătos și prevenirea daunelor cauzate de influențele exterioare . Beneficii oxiracetam include ajutarea de a lucra ca un antioxidant pentru a scăpa creierul de toxine și otrăvuri , cum ar fi calciu excesiv . Există chiar unele cercetari care sugereaza ca ar putea fi de ajutor în tratarea , protejarea sau chiar inversarea daunelor pe creier de la abuzul de alcool .
complet

OXYRACETAM EFECTE POZITIVE SI NEGATIVE

Ca cele mai multe alte produse din familia Racetam , acest supliment este considerat ca fiind ne toxic si siur . Acesta poate fi luat zilnic fără grija ca poate uce la dependent poate fi întrerupt ori de câte ori se dorește . Nu s-au semnalat nici un fel  simptome de sevraj sau probleme . Nu au existat rapoarte de supradozaj provoacate de oxiracetam .

Cele mai multe reacții adverse raportate sunt , în general, destul de ușoare . Acestea includ lotul tipic din familia Racetam  cum ar fi :dureri de cap , greață , insomnie , nervozitate , probleme gastrointestinale , precum și amețeală . În afară de dureri de cap acestea sunt de obicei observate doar atunci când se iau cu mult peste nivelul de dozare recomandat . Dacă apar dureri de cap , luați în considerare adăugarea un supliment de bună calitate colină la rutina ta . Pentru alte efecte secundare oxiracetam  redu doza sau întrerupe .

Este solubil în apă , suplimentele sub formă de pulbere oxiracetam sunt usor de luat - pur și simplu se amestecă în apă sau suc până se dizolvă

Mod de Administrare
Administrare Pentru Oxiracetam 1000 mg se recomanda intre 1gr si 2 gr să fie luata de 2 sau de 3 ori pe zi inainte de mese . Cu toate acestea , există o mare diferență între nevoile de Oxiracetam de la persoana la persoana Pentru a determina o mai buna administrare pentru organismul fiecaruia se recomanda pornirea de la niveluri mai scăzute și adaugand treptat cate un pic pana se obtin rezultatele dorite sau la recomandarea doctorului. Este solubil în apă , suplimentele sub formă de pulbere oxiracetam sunt usor de luat - pur și simplu se amestecă în apă ,proteina sau suc până se dizolva. ATENTIE : acest produse nu este destinat pentru consum propriu, este destinat pentru teste si analiza .
Specificatii Produs
Alte Ingrediente Niciunul
Ambalaj Punga Aluminiu Zip Lock
Cantitate 10 gr
Concentratie 1000 mg/1gr
Culoare Alba
Gust Fara Gust
Textura Pudra
Valori Zilnice
Valoarea zilnica Nestabilita

Spune-ti opinia

Numele tau:Opinia ta:

Nota: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rau           Bun

Introduceti codul din imagine: